Crosul „prof. Predeleanu Hajnalka” Ediția a II-a

Crosul „prof. Predeleanu Hajnalka” Ediția a II-a

Cu emoție și nerăbdare vă anunțăm că sâmbătă 18 septembrie 2021 vom organiza la Predeal, a doua ediție a Crosului "prof. Predeleanu Hajnalka".

 

Locația pentru start și sosire în cadrul competiției va fi parcarea terana de la Fulg de Nea, acolo unde se vor face și înscrierile începând cu ora 08.30

 

Categoriile de vârstă sub care se va concura sunt :

OPEN MASCULIN - cu vârste peste 15 ani

OPEN FEMININ - cu vârste peste 15 ani

Copii Băieți - cu vârstele până la 14 ani împliniți

Copii Fetițe - cu vârste până la 14 ani împliniți

 

În premieră lansăm și o nouă categorie pentru cei care doresc să alerge în memoria celei care a fost "profa Prede", și anume categoria Family, acolo unde sunt invitați să se înscrie deopotrivă copii și adulți membrii ai aceleiași familii.

 

Traseul ce va fi parcurs are o lungime de aproximativ 2,5 km și va porni din fața hotelului Fulg de Nea va continua pe strada Tudor Vladimirescu până la parcarea P2, acolo unde va vira dreapta spre telescaun. Din dreptul casieriilor de la Teleferic traseul va trece prin fața Hotelului Premier urmând sa coboare pe pârtia Clabucet Sosire până în fața hotelului Fulg de Nea unde este și zona de Sosire.

 

Pentru a celebra acest eveniment și a creea o emulație cât mai buna în rândul copiilor din Predeal, în zona de Start /Sosire sunt pregătite o serie de surprize:

 

👉Animatori pentru copii

👉Instructori de fitness care sa facă o încălzire generala înainte de start

👉Zonă de hidratare

 

Nu uitați și de măsurile de combatere și prevenire a virusului Covid 19, astfel că ar fi indicat sa pregătiți certificatele de vaccinare, sau sa treceți și pe la zona de triaj epidemiologic special amenajată pentru a completa declarația pe propria răspundere!

 

Vă așteptăm cu drag împreună cu familia sau prietenii pentru a ne aminti împreună de pedagogul exigent, care ne-a îndrumat pașii în viață, reamintind-ne permanent că sportul este un factor decisiv în educația fiecăruia!

Galerie foto

Harti


Coordonate GPS

45°31´38´´ N 25°34´24´´E


Curs Valutar

Meteo Predeal